ACORD MUNICIPAL

Previous
Next

Presentació de Sumem - Acord Municipal

Candidatura per Sort, la vall d'Àssua i el Batlliu

La gestió municipal és una tasca complexa que demana de la complicitat de tothom disposat a implicar-s’hi. Les lluites partidistes sovint provoquen que es perdi molt potencial humà pel camí i que costi molt recuperar la sintonia fins ben avançada la legislatura.

Venen anys amb reptes molt importants per al país i per al nostre municipi que no podem deixar escapar. Hem de tenir preparat tot el nostre potencial per aprofitar al màxim les oportunitats que se’ns presentin. I sobretot, ens cal seguir treballant per atendre les mancances i necessitats presents de tots els pobles del municipi.

És l’hora d’anar plegats, per fer-ho millor, per arribar on no s’ha pogut arribar, per ser més forts i més efectius. Cal sumar idees, persones, sensibilitats i energies.

Per això, el primer grup de l’oposició i l’actual grup de govern s’uneixen en una única candidatura (Sumem) de cara a les properes eleccions. També volem obrir la porta a la resta de formacions per aconseguir acords amplis en benefici de tothom. Perquè només units serem la millor eina per afrontar els embats del present i encarar els reptes de futur del nostre municipi.

 

www.sumem-am.cat
info@sumem-am.cat

Desplaça cap amunt