La feina feta...

“Val més dir ja està fet que ja ho faré”

Som una candidatura que dona continuïtat a la feina feta durant les dues darreres legislatures, aquí teniu un recull de les principals actuacions realitzades:

1. Millora i renovació del Parc del Riuet així com de l’espai públic del centre de Sort per a vianants i terrasses.
2. Finalització de la Biblioteca Comarcal.
3. Reparació i recuperació de la central hidroelèctrica perquè sigui productiva.
4. Aposta important en favor de la política cultural, donant suport a projectes com el Festival Lo Llumener, la Fira de Pany i Forrallat, el projecte artístic de Sant Víctor de Seurí o les Falles de Sort. També s’han mantingut els ajuts de cultura per donar suport a iniciatives ciutadanes i d’entitats a tot el municipi.
5. Impuls de la tasca de memòria històrica de la Presó-Museu de Sort i la presó de dones amb la celebració del 15è aniversari el 2022.
6. Pel que fa a promoció econòmica i turística, consolidació de la Mostra de Formatges Artesans de Catalunya i la Fira de Tardor, i suport a altres esdeveniments com la Festa del Banuts.
7. Inversions a l’escorxador i finalització de la sala de desfer com un projecte clau de dinamització econòmica local vinculat a la ramaderia.
8. Asfaltat i millora d’alguns carrers importants de Sort, així com de diferents pobles.
9. Millores de mobilitat i d’accés a Sort i nuclis, ampliació de voreres i supressió de barreres arquitectòniques.
10. Arranjament de l’entorn del castell.
11. Canvi de tot l’enllumenat públic dels nuclis per millorar-ne l’eficiència energètica (LEDs) i reduir la contaminació lumínica.
12. Condicionament d‘immobles com l’Estudi d’Enviny i ampliacions de cementiris a Seurí i Montardit de Dalt.
13. Inversió en millores a l’Ubla d’Altron com a Bé Cultural d’Interès Local.
14. Millores en la xarxa d’aigua dels nuclis (dipòsits de Llessui i Sorre).
15. Finalització de la primera fase de l’skatepark, del qual en breu s’encararà la segona fase.
16. Impuls d’iniciatives de participació ciutadana, com la Taula de Turisme que reuneix tot el sector, i també s’està treballant la participació amb l’Oficina Jove.
17. Aposta important per a la bona gestió de serveis municipals esportius, com són la piscina municipal, el poliesportiu i el camp de regates.
18. Inversions i millores al Teatre-Cinema dels Til·lers: ampliació de l’equipació tècnica (focus i llums) i mecanització de la pantalla de cinema.
19. Increment de personal a l’Ajuntament amb la incorporació de dos tècnics de desenvolupament local i una administrativa amb ajuts del SOC des de 2022, els quals estan treballant conjuntament amb el Consell Comarcal en un programa de dinamització econòmica comarcal: “Sobirà dinàmic”.
20. Millores al camp de regates per l’organització del Campionat del Món d’Estil Lliure 2019

Desplaça cap amunt